Blog

Ο πρόεδρος του ΚΑΕΠ Χρήστος Λυμπεριάδης συμφωνεί με την συνδιοργάνωση της συνδιάσκεψης θα παρευρεθεί και θα καταθέσει τις απόψεις του.

Η χώρα να υπερβεί άμεσα τους διχασμούς, τις μικροκομματικές σκοπιμότητες την όξυνση της αντιπαράθεσης τις αδιέξοδες και στείρες αντιπαλότητες και να επικεντρωθεί στην παραγωγή θετικής πολιτικής με συγκλίσεις, συναινέσεις και εθνική συννενόηση με την συμφωνία των κομμάτων , αλλιώς δεν θα έχει καμία προοπτική.

Από την διαδικασία υπογραφής της συμφωνίας των Πρεσπών διεφάνει έλλειμμα δημοκρατίας στην χώρα μας. (Ας μην πάμε πίσω στο 2015 στην αλλαγή του αποτελέσματος του δημοψηφίσματος από ΌΧΙ σε ΝΑΙ, ούτε στην πρόσφατη υπογραφή της συμφωνίας για το μεταναστευτικό στο Μαρακές).

Το δημοψήφισμα με το σαφές ερώτημα: συμφωνείτε ή διαφωνείτε με τη 'Συμφωνία των Πρεσπών', είναι μια καθαρή και έντιμη δημοκρατική επιλογή,που αποφεύγει η κυβέρνηση και δεν ζητά η αξιωματική αντιπολίτευση δημιουργώντας πολλαπλά ερωτήματα.!!!

Άντεξε δύο παγκοσμίους πολέμους, έναν εμφύλιο και όμως παρέμεινε στην Ελλάδα. Η παρατεταμένη οικονομική κρίση όμως διώχνει μία από τις ελάχιστες ελληνικές πολυεθνικές εταιρίες από την χώρα. Ήταν κοινό μυστικό τα τελευταία χρόνια ότι η ΤΙΤΑΝ εξέταζε την αποχώρησή της από την Ελλάδα και δυστυχώς χθες αργά το βράδυ ο φόβος αυτός επιβεβαιώθηκε.

Αναδημοσιεύουμε αυτούσια μια εξαιρετική επιστολή της κας Κρινιώς Καλογερίδου στο Antinews για την απαράδεκτη απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη να συνταχθεί με τις συστημικές δυνάμεις του Ευρωπαϊκού τερατουργήματος, οι οποίες φορούν τον μανδύα του προοδευτισμού αλλά στην ουσία συναποτελούν τις ορντινάτσες της παγκόσμιας Νέας Τάξης, της...

Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα! Αυτή η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε με τη Webnode. Δημιουργήστε τη δική σας δωρεάν σήμερα! Ξεκινήστε